CASE DE VÂNZARE ÎN BAVARIA, SIBIU -Proprietate individuală! 

 Fii și tu printre cei care se vor bucura de o astfel de locuință!

Bavaria este un ansamblu rezidential EXCLUSIV de case, amplasat la doar 5 minute de A1 (centura ocolitoare a Sibiului) si la 7 minute distanta de orasul Sibiu. (in directia Agnita). Un avantaj il constituie faptul ca pentru a ajunge in zona industriala vest,nu trebuie strabatut tot orasul deoarece autostrada este in apropierea cartierului

Locuinetele sunt  compartimentate modern și au 4 camere fiecare, totalizând o suprafață utilă de 120 mp. Aceasta are o terasă descoperita de 13,50 mp și dispune de teren ( curte individuală) de 294 mp.

Ansamblul este dezvoltat de o societate germana și în viitor se vor investi bugete considerabile pentru finalizarea integrala a cartierului. Proiectarea, conceptul, viziunea si calitatea lucrarilor sunt cu adevarat
Astfel, clienți noștri vor descoperi un cartier de case unic in Sibiu, diferentiindu-se prin calitate si stil.
De ce BAVARIA?
-Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat
-Aleile din interiorul ansamblului rezidențial sunt pavate cu dale de beton
-Casele au fost construite cu spațiu considerabil între ele. În acest fel, locatarii se bucură de intimitate și confort.
-Întregul cartier este populat de multe spații verzi, dar și de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici.
-Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului
-Locație premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orașului și la 7 minute de Sibiu.
-Locuințele sunt construite cu materiale de calitate și sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire.
-Locuințele , deși sunt în imediata apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele și impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraș.
      Suntem mereu alături de tine în găsirea casei mult visate și astfel, îți oferim consultanța de care ai nevoie pentru ca în momentul în care iei decizia de cumpărare să fii complet și corect informat!

Pentru mai multe informatii:

Ana-Maria Moraru, Agent vanzari

Gsm: +40 753 967 909

Email: ana.moraru@construim-pentru-tine.ro